Friday, May 22, 2009

Ngantuknya...

Ni peel Akma bila dia dalam tempat sejuk atau dalam troli...sampai sekarang tak berubah2....hihihi

Masa ni umur Akma 9 bulan...tak kiralah kat mana pon, kalau dapat jari, nyenyak terussss...

video

Friday, May 15, 2009

Go3 ale3

Akma tak habis2 dengan go go go ale ale ale...

Mula2 zura cakap kalau traffic light merah stop, kalau green go! Pastu saje2 la nyanyi go go go ale ale ale..tak sure la lagu siapa..Ricky Martin ke yang nyanyi lagu bola tu ye?

Sekaliiii.. lagu tu yang melekat kat bibir dia sampai hari ni...Macam2 la Akma nie...




video

video

Friday, May 8, 2009

Peminat?

Ohh..anak saya ada peminat..

Dari overseas lagi...keke..Jangan main2 ooo... ;p



Heheh...petua mudah tidur yang tak tahan tu... :D

Saturday, May 2, 2009

Dah pandai naik basikal

Hai..lamanya blog anak saya ni xberupdate..Ok hari ni mama free sikit..mama nak letak gambar Akma main basikal..Masa ni umur Akma 2 tahun 4 bulan..Yang bestnya, Akma pandai main basikal tanpa diajar..tak payah susah2 nak ajar camana nak kayuh...dia tau sendiri sebab selalu tengok abang Kael dia main...Bijak betul anak mama nie :)



video


video